Jednoduchý recept

Kompot z čerstvých moruší

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 49001

Ingredience

100 g Cukr krystal
700 g Moruše

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 270kJ
5% Sacharidy 17 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 0 mg
0% Bílkoviny 0 g

Kompot z čerstvých moruší postup přípravy receptu:

1

Větší, zralé moruše omyjeme, očistíme a odstraníme stopky. Rozdělíme je do sklenic a důkladně prosypeme cukrem. Sklenice zavíčkujeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Poznámka

Sterilovat můžeme také po dobu 8 minut od bodu varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept