Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 17 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 7 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 49042

Ingredience

4 krajíc Chléb konzumní
1 polévková lžíce Kerblík
4 kávová lžička Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 polévková lžíce Petržel - nať
1,5 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 246 kcal
Kilojoule 1 031kJ
9% Sacharidy 34 g
13% Tuky 10 g
15% Sodík 306 mg
10% Bílkoviny 6 g

Šumavský úkrop postup přípravy receptu:

1

Česnek očistíme a utřeme se solí. Omyjeme pažitku s petrželkou a kerblíkem. Vodu z bylinek setřepeme a drobně je nakrájíme. Plátky chleba opečeme v topinkovači.

2

Česnek a bylinky rozdělíme do talířů. Do každého talíře dáme lžičku másla a hned česnek přelijeme vroucí vodou, ve které jsme vařili asi 5-7 minut kmín. Ke každé porci podáváme chlebovou topinku, kterou si každý do polévky naláme sám. Úkrop podáváme horký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept