Jednoduchý recept

Šunka s hříbky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4910

Ingredience

15 dkg Houby čerstvé
5 dkg Kečup
5 dkg Máslo čerstvé
5 dkg Slanina vepřová
1 špetka Sůl
50 ml Víno červené
30 dkg Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 305 kcal
Kilojoule 1 278kJ
2% Sacharidy 7 g
31% Tuky 23 g
8% Sodík 169 mg
30% Bílkoviny 17 g

Šunka s hříbky postup přípravy receptu:

1

Šunku nakrájíme na silnější plátky a opečeme z obou stran na másle. Slaninu pokrájíme na kostičky a vyškvaříme, přidáme nakrájené hříbky, víno, kečup, sůl a dusíme za občasného promíchání.

2

Když se polovina tekutiny vydusí, přelijeme plátky šunky houbovou směsí.

Poznámka

Můžeme ozdobit plátkem bylinkového másla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept