Sýrový salát s červenou řepou

23 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
31 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer očistíme, nakrájíme na kostičky, nakládanou červenou řepu scedíme, necháme okapat, čedar nastrouháme, vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Do salátové mísy nasypeme červenou řepu, přimícháme majonézu, sůl, pepř, přidáme celer, čedar, promícháme a povrch ozdobíme plátky vařených vajec.
  • 3
    Salát před podáváním vychladíme a podáváme s plátky bílé veky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.