Jednoduchý recept

Papriky s čedarem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 49108

Ingredience

10 ml Citronová šťáva
100 g Majonéza
4 ks Paprika sterilovaná
2 g Pepř černý mletý
240 g Sýr Čedar
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 520 kcal
Kilojoule 2 176kJ
4% Sacharidy 15 g
58% Tuky 43 g
266% Sodík 5 g
38% Bílkoviny 21 g

Papriky s čedarem postup přípravy receptu:

1

Dvě vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na osminky. Čedar nastrouháme nahrubo, smícháme s majonézou, pepřem a ochutíme citronovou šťávou. Důkladně promícháme. Nakládané celé papriky scedíme a necháme okapat. Paprikové lusky naplníme sýrovou směsí, upravíme na talířky, ozdobíme osminkami vajec a podáváme jako předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept