Jednoduchý recept

Kompot z čerstvých pomerančů

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 49113

Ingredience

600 g Cukr moučkový
3 kg Pomeranče

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 250 kcal
Kilojoule 1 044kJ
18% Sacharidy 63 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
3% Bílkoviny 2 g

Kompot z čerstvých pomerančů postup přípravy receptu:

1

Pomeranče očistíme, oloupeme a rozdělíme na dílky. Naskládáme je do sklenic a průběžně prosypeme cukrem.

2

Sklenice důkladně uzavřeme, urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a při teplotě 80 °C sterilujeme po dobu 25 minut. Po vychladnutí vyjmeme a uložíme na temném a suchém místě.

Poznámka

Sterilovat můžeme také po dobu 8 minut od bodu varu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept