Jednoduchý recept

Kachní saté

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (25%)
ID receptu: 49201

Ingredience

400 g Kachní prsa
2 kávová lžička Kari pasta červená
2 špetka Kmín římský
30 ml Olej sójový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 195 kcal
Kilojoule 814kJ
0% Sacharidy 0 g
16% Tuky 12 g
6% Sodík 115 mg
36% Bílkoviny 20 g

Kachní saté postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, podélně rozpůlíme a necháme zprudka upéct na rozpáleném oleji. Poté necháme maso okapat na ubrousku. Kari pastu smícháme s kmínem, pepřem a solí v marinádu, do které na 12 hodin dáme opečené maso marinovat. Poté jej vyjmeme, pokrájíme na tenčí plátky, které napícháme na grilovací jehlice a ugrilujeme dokřupava nad grilem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept