Recept

Mořský jazyk s oblohou z lilků

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49205

Ingredience

1 ks Bobkový list
30 ml Citronová šťáva
400 g Lilek
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
1200 g Mořský jazyk
80 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 104kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 22 g
15% Sodík 304 mg
106% Bílkoviny 60 g

Mořský jazyk s oblohou z lilků postup přípravy receptu:

1

Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Poté jednotlivé obalíme v mouce. Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky,které obalíme ve zbytku mouky.

2

Polovinu másla rozpálíme, přidáme česnek a bobkový list a rybu na něm osmažíme dozlatova. Na druhé polovině másla osmažíme plátky lilku, které pak servírujeme se smaženou rybou. Vše necháme okapat na papírovém ubrousku, poté přendáme na talíře a před podáváním posypeme sekanou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept