Recept

Dušená mořská štika s rajčaty

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49211

Ingredience

1 kg Brambory
80 g Cibule
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
600 g Mořská štika - filety
50 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
50 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 443 kcal
Kilojoule 1 855kJ
12% Sacharidy 43 g
19% Tuky 14 g
7% Sodík 147 mg
66% Bílkoviny 37 g

Dušená mořská štika s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Filety mořské štiky omyjeme a naporcujeme na jednotlivé porce, ty osolíme a obalíme v hladké mouce. Cibuli a česnek oloupeme na pokrájíme najemno. Rajčata křížem nařízneme, spaříme vroucí vodou a oloupeme z nich slupky. Dužinu pokrájíme na menší kousky. Brambory oloupeme a nakrájíme na silnější plátky. Petržel omyjeme a nasekáme najemno.

2

Porce ryby osmažíme na rozpáleném oleji, poté dáme stranou a do pánve dáme cibuli, česnek, rajčata a brambory. Posypeme sekanou petrželí. Osolíme a opepříme. Vše podusíme do změknutí, dle potřeby přilijeme trošku vody, poté servírujeme s rybou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept