Recept

Rejnok s omáčkou z kapar

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49213

Ingredience

40 g Kapary
2 špetka Kmín římský
80 g Máslo čerstvé
60 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
1 kg Rejnok křídlo
1 špetka Sůl
130 ml Víno bílé
1 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 599 kcal
Kilojoule 2 507kJ
4% Sacharidy 13 g
46% Tuky 34 g
15% Sodík 290 mg
96% Bílkoviny 54 g

Rejnok s omáčkou z kapar postup přípravy receptu:

1

Rejnoka omyjeme a pokrájíme na jednotlivé porce. Šalotku oloupeme a nakrájíme najemno, smícháme s kmínem, solí, pepřem a 40 ml olivového oleje. Směs rozdrtíme na pastu, kterou potřeme kousky ryb. Necháme odležet 20 minut. Petržel omyjeme a nasekáme najemno.

2

Zbytek oleje rozpálíme a osmažíme na něm kousky ryby, ty poté z pánve vyjmeme. Vypečenou šťávou a připečenou pastu seškrábeme vařečkou, zalijeme vínem a přidáme pokrájené, vychlazené máslo. Vmícháme kapary a sekanou petržel. Osolíme a opepříme a servírujeme s rybou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept