Jednoduchý recept

Salámové ražniči po cikánsku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4924

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 375kJ
1% Sacharidy 5 g
61% Tuky 46 g
66% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Salámové ražniči po cikánsku postup přípravy receptu:

1

Salám a sýr nakrájíme na kolečka asi 1 cm silná.

2

Střídavě napichujeme na jehlu nebo špejli, obalíme v rozšlehaných vejcích se solí a strouhankou. Dvakrát.

3

Potom ražniči položíme na alobal, zakapeme máslem, zabalíme, dáme na plech a pečeme v troubě asi 10 minut.

Poznámka

Podáváme s chlebem a kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept