Jednoduchý recept

Divoká kachna po rýnsku

  • Německo
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49248

Ingredience

400 g Houby čerstvé
2 ks Kachna divoká
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Petržel - nať
300 g Slanina vepřová
1 polévková lžíce Solamyl - bramborový škrob
1 špetka Sůl
250 ml Víno bílé
200 ml Vývar drůbeží
200 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 603 kcal
Kilojoule 2 521kJ
3% Sacharidy 12 g
60% Tuky 45 g
45% Sodík 900 mg
28% Bílkoviny 16 g

Divoká kachna po rýnsku postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, zbavíme přebytečného tuku. Poté osolíme, opepříme a potřeme drceným jalovcem. Kachny obalíme plátky slaniny, ovážeme nití a dáme péct na 50 minut při 180°C.

2

Petržel a houby omyjeme a pokrájíme na menší kousky.

3

Vývar smícháme s vínem a zakysanou smetanou, uvedeme k varu, zahustíme škrobovou moučkou, dochutíme solí a pepřem.

4

Houby dáme do omáčky a necháme povařit do změknutí, poté servírujeme s porcemi kachny, posypané čerstvou petrželí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept