Jednoduchý recept

Špekáčkový špíz

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4926

Ingredience

25 dkg Cibule
50 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
8 ks Rajčata
20 dkg Slanina vepřová
1 špetka Sůl
8 ks Špekáčky
15 ks Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

57% Kalorie 1,120 kcal
Kilojoule 4 687kJ
13% Sacharidy 46 g
127% Tuky 95 g
27% Sodík 532 mg
66% Bílkoviny 37 g

Špekáčkový špíz postup přípravy receptu:

1

Špekáčky překrojíme na polovinu, slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli a rajčata na polovinu.

2

Na jehlu nebo špejli střídavě napichujeme špekáčky, cibuli, slaninu, hlavičky oloupaných žampiónů a rajčata.

3

Osolíme, opepříme a pečeme na oleji ze všech stran dozlatova.

Poznámka

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept