Gorgonzolový krém s hruškou a salátem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
19 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Saláty a čekanku omyjeme, na nahrubo natrháme na kousky. Avokádo oloupeme a dužinu pokrájíme na kostičky. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, olejem. Cibuli oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Hrušky omyjeme, rozpůlíme a zbavíme jádřinců.
  • 2
    Salát smícháme s avokádem, výhonky a cibulí, přelijeme zálivkou. Sýr rozmačkáme se zakysanou smetanou a opepříme. Cukrářský sáček naplníme sýrovou směsí. Salát rozdělíme na talíře, navrch dáme půl hrušky, na kterou nastříkáme ozdobně sýrovou směs.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.