Recept

Treska na česneku a slanině

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 49344

Ingredience

1 ks Citrony
5 g Kmín drcený
1 dl Olej olivový
40 g Petržel - nať
150 g Slanina vepřová
7 g Sůl
600 g Treska aljašská
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 248kJ
2% Sacharidy 6 g
58% Tuky 43 g
55% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Treska na česneku a slanině postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky potřeme polovinou prolisovaného česneku, osolíme a okmínujeme. Vložíme do pekáčku vymazaného olivovým olejem a pokryjeme plátky slaniny tak, aby se trochu překrývaly. V misce smícháme zbytek prolisovaného česneku s olejem a pokapeme plátky slaniny. Pečeme ve středně vyhřáté troubě 20 minut, upečené posypeme nasekanou petrželkou a obložíme plátky citronu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept