Jednoduchý recept

Filipínské bochánky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 49486

Ingredience

50 g Cukr krupice
2,5 kávová lžička Droždí sušené
125 ml Mléko polotučné
65 ml Mléko zahuštěné neslazené
500 g Mouka pšeničná hladká T 650
5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 508 kcal
Kilojoule 2 127kJ
20% Sacharidy 72 g
25% Tuky 19 g
3% Sodík 54 mg
23% Bílkoviny 13 g

Filipínské bochánky postup přípravy receptu:

1

Vodu, kondenzované mléko, vejce, cukr, sůl, změklé máslo, olej, mléko, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto.

2

Hotové těsto vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a rozdělíme na 24 koulí. Přikryjeme je fólií a necháme 50 minut kynout.

3

Nakonec je pečeme při 175 stupních 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept