Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 49621

Ingredience

10 krajíc Chléb toastový
2 l Džus pomerančový
500 g Fazole bílé
400 g Marmeláda pomerančová
100 ml Mléko plnotučné
300 g Máslo čerstvé
200 g Olej olivový
100 g Olej olivový extra panenský
300 g Passata (drcená rajčata)
10 ks Párky Vídeňské
10 ks Vejce slepičí
500 g Vepřový bok
2 l Voda pitná
2,5 l Čaj černý

Nutriční hodnoty jedné porce

73% Kalorie 1,431 kcal
Kilojoule 5 986kJ
31% Sacharidy 111 g
128% Tuky 96 g
47% Sodík 933 mg
65% Bílkoviny 37 g

Anglická snídaně postup přípravy receptu:

1

Bílé fazole, které jsme předchozí den namočili, slijeme, opláchneme a uvaříme doměkka.

2

Na grilu nejprve dokřupava opečeme plátky uzeného vepřového bůčku, potom vídeňské párky a nakonec poloviny osolených rajčat. Vše udržujeme v teple. Na teflonové pánvi na olivovém oleji opečeme sázená vejce tak, abychom neporušili žloutky.

3

Fazole scedíme do rozmačkaných, scezených a s panenským olivovým olejem smíchaných sterilovaných rajčat a vše povaříme.

4

Na talíře nejprve navrstvíme fazole, obložíme je párkem, slaninou, grilovanými rajčaty a sázenými vejci.

5

Servírujeme spolu s plátkem toastového chleba, máslem, marmeládou, pomerančovým džusem a černým čajem s mlékem.

Poznámka

V době určené na přípravu není započítaný čas potřebný k namočení fazolí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept