Jednoduchý recept

Indické Zelené čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49716
Kategorie: Dipy

Ingredience

20 ks Chilli paprička zelená
1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 polévková lžíce Kmín drcený
200 g Koriandr čerstvý
1 polévková lžíce Olej z hořčičných semínek
3 polévková lžíce Prášek mangový
1 ks Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 41 kcal
Kilojoule 171kJ
1% Sacharidy 3 g
4% Tuky 3 g
1% Sodík 23 mg
2% Bílkoviny 1 g

Indické Zelené čatní postup přípravy receptu:

1

Koriandrové lístky opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Zázvor zbavíme slupek, opláchneme jej pod tekoucí vodou a nakrájíme jej na malé kostičky. Zelené chilli papričky překrojíme a zbavíme semínek, poté je překrojíme ještě jednou.

2

Do mísy si připravíme koriandr, zelené chilli papričky, zázvor a kmín. Vše následně rozmixujeme tak, aby nám vznikla jemná pasta. Pastu ochutíme špetkou soli a důkladně zamícháme. Posypeme mangovým práškem a zalijeme citrónovou šťávou. Přidáme pár kapek oleje, ještě trochu soli a důkladně zamícháme. Můžeme podávat.

Poznámka

Čatní je vhodnou přílohou ke slaným zákuskům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept