Recept

Indické kuře na polosucho

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 49718

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Garam masala
3 ks Kuřecí prsa
50 ml Máslo čerstvé
50 ml Olej rostlinný
2 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Pasta česneková
2 ks Rajčata
2 polévková lžíce Rajčatová pasta
1 ks Chilli paprička zelená
4 polévková lžíce Koriandr čerstvý
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Zázvor celý

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 360kJ
5% Sacharidy 16 g
48% Tuky 36 g
30% Sodík 595 mg
80% Bílkoviny 45 g

Indické kuře na polosucho postup přípravy receptu:

1

Prsa zbavíme nečistot a naklepeme. Rajčata rozpůlíme, zbavíme je dužiny a nakrájíme na kolečka. Zázvor společně s paprikou a lístky koriandru nakrájíme. Cibuli rozkrojíme na čtyři části.

2

V pánvi si rozpálíme olej, lehce osmahneme cibuli, kterou následně odložíme bokem. Posléze osmažíme na témže oleji papriku a rajčata.

3

Na jiné pánvi rozpálíme máslo a kuřecí prsa, rajčatovou dužinu, zázvor, česnek, sůl, chilli a pastu z rajčat taktéž orestujeme. Celou směs smažíme, dokud nám maso nezezlátne a nezměkne. K masu přidáme suroviny z první pánve a garam masalu. Promícháme, přikryjeme pokličkou a chvíli podusíme. Ozdobíme koriandrem a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept