Jednoduchý recept

Skopový hřbet ve šťávě

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 160 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 140 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 49749

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
2 ks Cibule
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Mrkev kořen
1 kávová lžička Pepř černý celý
1 ks Petržel kořen
1 ks Pórek
600 g Skopový hřbet
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 150 kcal
Kilojoule 627kJ
7% Sacharidy 26 g
120% Tuky 90 g
14% Sodík 277 mg
7% Bílkoviny 4 g

Skopový hřbet ve šťávě postup přípravy receptu:

1

V hrnci uvedeme k varu vodu s pepřem, solí, majoránkou, 1 oloupanou cibulí, česnekem, očištěnou mrkví, petrželí, celerem a pórkem.

2

Do vroucí vody přidáme omyté maso a pod pokličkou vaříme asi 2 hodiny.

3

Ze sádla, hladké mouky a zbylé nastrouhané cibule připravíme jíšku.

4

Měkké maso vyjmeme a nakrájíme na kousky. Jíšku povaříme s částí vývaru z masa a zeleniny. Vzniklou šťávu propasírujeme na maso.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou bramborové noky nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept