Jednoduchý recept

Řezy z tuňáka s hřebenatkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (17%)
ID receptu: 49870

Ingredience

7 g Bazalka
200 g Hřebenatka
20 g Kaviár
30 ml Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
200 g Tuňák obecný
25 ml Voda pitná
10 g Wasabi pasta
50 g Zázvor nakládaný

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 202 kcal
Kilojoule 846kJ
1% Sacharidy 5 g
15% Tuky 11 g
38% Sodík 757 mg
38% Bílkoviny 22 g

Řezy z tuňáka s hřebenatkami postup přípravy receptu:

1

Ze syrového tuňáka nařežeme tenké plátky, otrháme lístky bazalky a vyjmeme maso z hřebenatek. Plátky z tuňáka položíme těsně vedle sebe, lehce naklepeme hřbetem ruky, celou plochu pokryjeme lístky bazalky, na střed položíme maso z hřebenatek, zavineme do roládky, zabalíme do potravinářské fólie a dáme na mrazák. Lehce zamraženou roládku rozbalíme, nakrájíme na tenké plátky, upravíme na servírovací talíř, osolíme, opepříme, ochutíme křenovou pastou wasabi, kterou jsme naředili trochou vody a olivového oleje, a doplníme nakládaným zázvorem a lososovým kaviárem.

2

Podáváme jako chutný předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept