Recept

Vepřový steak s broskví zapečený

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 501

Ingredience

150 ml Hovězí vývar základní
500 g Kompot broskvový
200 g Máslo čerstvé
120 ml Olej stolní
300 g Sýr Eidam cihla 40%
30 g Sůl
2000 g Vepřová pečeně
300 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

51% Kalorie 1,007 kcal
Kilojoule 4 211kJ
3% Sacharidy 11 g
115% Tuky 86 g
66% Sodík 1 g
82% Bílkoviny 46 g

Vepřový steak s broskví zapečený postup přípravy receptu:

1

Vepřovou pečeni opláchneme, vykostíme a ze střední části nakrájíme plátky. Mírně je naklepeme, osolíme a potřeme olejem. Necháme chvíli odležet.

2

Plátky potom pečeme na pánvičce nebo na grilu, opečené potřeme máslem. Výpek zastříkneme vývarem a provaříme.

3

Do máslem vymazané zapékací misky vložíme opečené plátky masa, na každý položíme plátek sunky, půlku kompotované broskve a překryjmeme plátkem tvrdého sýru. Dáme do trouby zapéci.

4

Zapečené plátky vyjmeme, smícháme obě šťávy, převaříme a porce při podávání šťávou podléváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept