Remuláda se sardelkou

23 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
41 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
393 mg
Cukr
765 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Nakládané okurky necháme okapat, nastrouháme nahrubo, trochu láku si ponecháme, cibuli, sardelové filety z konzervy a kapary nakrájíme na drobné kostičky. Majonézu osolíme, opeříme, přilijeme trochu láku od okurek, přidáme okurky, cibuli, sardelku, kapary, vejce a opatrně, ale důkladně promícháme.
  • 2
    Před podáváním necháme uležet v chladu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.