Jednoduchý recept

Remuláda se sardelkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 23 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 8 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 50196

Ingredience

40 g Cibule
20 g Kapary
200 g Majonéza
30 g Okurky nakládané
2 g Pepř černý mletý
30 g Sardelové řezy
6 g Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 401 kcal
Kilojoule 1 679kJ
1% Sacharidy 4 g
55% Tuky 41 g
61% Sodík 1 g
10% Bílkoviny 5 g

Remuláda se sardelkou postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Nakládané okurky necháme okapat, nastrouháme nahrubo, trochu láku si ponecháme, cibuli, sardelové filety z konzervy a kapary nakrájíme na drobné kostičky. Majonézu osolíme, opeříme, přilijeme trochu láku od okurek, přidáme okurky, cibuli, sardelku, kapary, vejce a opatrně, ale důkladně promícháme.

2

Před podáváním necháme uležet v chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept