Jednoduchý recept

Italský chléb s medem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 75 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 50204

Ingredience

1 kávová lžička Droždí sušené
1 kávová lžička Med včelí
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Mouka pšeničná hrubá
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
1,5 kávová lžička Sůl
275 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 329 kcal
Kilojoule 1 378kJ
18% Sacharidy 65 g
4% Tuky 3 g
12% Sodík 235 mg
18% Bílkoviny 10 g

Italský chléb s medem postup přípravy receptu:

1

Vlažnou vodu, 1 lžičku soli, med, olej, hladkou mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme program Těsto. Poté jej vyklopíme na pomoučený vál, jemně prohněteme a vytvoříme kouli. Dáme ji na vymazaný plech zploštíme a uděláme 1 cm hluboké zářezy ve tvaru mřížky. Necháme 1 hodinu kynout. Na potření si rozmícháme 1 lžíci vody s 0.5 lžičky soli a potřeme bochník. Potom jej posypeme hrubou moukou a pečeme v troubě při 180°C 40 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept