Jednoduchý recept

Rybí dip s tuňákem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 50207

Ingredience

20 ml Citronová šťáva
40 g Kapary
250 g Majonéza
80 g Okurky nakládané
1 g Pepř černý mletý
40 g Sardelové řezy
6 g Sůl
140 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 554 kcal
Kilojoule 2 317kJ
2% Sacharidy 6 g
71% Tuky 53 g
76% Sodík 2 g
28% Bílkoviny 16 g

Rybí dip s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Tuňáka z konzervy vyklopíme do mixéru, přidáme kapary, pokrájené nakládané okurky, sardelku, přilijeme citronovou šťávu, přidáme majonézu a rozmixujeme dohladka. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme. Rybí dip je vhodný k pečené drůbeži nebo ke grilované zelenině.

2

Před podáváním necháme dip v chladu uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept