Guláš z vepřového masa a fazolí

35 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso omyjeme a osušíme, nakrájíme na nudličky, naklepeme, okořeníme paprikou, pepřem a solí.
  • 2
    Papriky podélně rozřízneme, zbavíme jádřinců, omyjeme a nadrobno nakrájíme. Cibule oloupeme a nakrájíme na plátky. Chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na jemné proužky. Fazole slijeme z nálevu, propláchneme v sítu studenou vodou a necháme okapat.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej a kousky masa na něm při stálém míchání prudce osmažíme ze všech stran. Potom přidáme nakrájené papriky, cibuli i chilli papričku, promícháme a dusíme pod pokličkou 5 minut. Směs zaprášíme moukou, zalijeme vývarem, mícháme a ještě 5 minut vaříme. Nakonec přisypeme fazole a kukuřici, vše důkladně promícháme a vaříme dalších 10 minut. Občas promícháme a dochutíme paprikou, pepřem a solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.