Vepřové řízečky v parmské šunce

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
7 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
133 mg
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou panenku nakrájíme na menší plátky, naklepeme, osolíme, opeříme a potřeme pikantní hořčicí. Parmskou šunku nakrájíme na tenké plátečky a do každého plátečku šunky zabalíme kousek masa.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo, přiložíme kousky zabaleného masa a osmahneme ze všech stran. Maso přendáme do zapékací misky, vložíme do rozehřáté trouby a pár minut zprudka zapékáme. Šunka by měla být na povrchu křupavá.
  • 3
    Řízečky se šunkou upravíme na servírovací mísu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.