Recept

Vepřový steak po česku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 503

Ingredience

60 g Citrony
100 ml Olej stolní
2 g Oregano sušené
1 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
2000 g Vepřová pečeně
10 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 663 kcal
Kilojoule 2 776kJ
0% Sacharidy 1 g
78% Tuky 58 g
44% Sodík 884 mg
57% Bílkoviny 32 g

Vepřový steak po česku postup přípravy receptu:

1

Vepřovou pečeni opláchneme, vykostíme a ze střední části nakrájíme silnější plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme oreganem, potřeme utřeným česnekem, pokapeme olejem a citronovou šťávou a necháme marinovat.

2

Potom plátky masa v horkém tuku zvolna opečeme, nebo je za občasného potírání olejem pečeme na grilu.

3

Propečené plátky klademe na vhodné prkénko nebo na teplý talíř.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept