Vepřový steak po česku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
58 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
415 mg
Cukr
18 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou pečeni opláchneme, vykostíme a ze střední části nakrájíme silnější plátky. Mírně je naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme oreganem, potřeme utřeným česnekem, pokapeme olejem a citronovou šťávou a necháme marinovat.
  • 2
    Potom plátky masa v horkém tuku zvolna opečeme, nebo je za občasného potírání olejem pečeme na grilu.
  • 3
    Propečené plátky klademe na vhodné prkénko nebo na teplý talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 16. 12. 2016
Uživatel uvařil tento recept
Je to velmi jednoduché a vynikající