Jednoduchý recept

Chléb s broskvemi a jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 50301

Ingredience

200 g Broskve
1 polévková lžíce Cukr třtinový
2 kávová lžička Droždí sušené
300 ml Jogurt ovocný
1 polévková lžíce Mléko plnotučné sušené
400 g Mouka pšeničná hladká T 650
0,3 kávová lžička Muškátový oříšek
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 321 kcal
Kilojoule 1 341kJ
18% Sacharidy 65 g
3% Tuky 3 g
8% Sodík 161 mg
19% Bílkoviny 11 g

Chléb s broskvemi a jogurtem postup přípravy receptu:

1

Vlažnou vodu, jogurt, sušené mléko, cukr, sůl, nastrouhaný muškátový oříšek, skořici, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme nahrubo nakrájené broskve. Po ukončení celého programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Poznámka

Pro nejlepší chuť použijeme jogurt broskvový.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept