Jednoduchý recept

Bílý chléb s kandovaným ovocem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 130 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 50315

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr krupice
20 g Cukr vanilka
7 g Droždí sušené
100 g Hrozinky
50 g Kandované ovoce
250 ml Mléko polotučné
375 g Mouka pšeničná hladká T 650
75 g Máslo čerstvé
2 kávová lžička Pomerančová kůra
50 ml Rum
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 799kJ
15% Sacharidy 53 g
122% Tuky 91 g
3% Sodík 59 mg
17% Bílkoviny 10 g

Bílý chléb s kandovaným ovocem postup přípravy receptu:

1

Hrozinky si namočíme do rumu alespoň na hodinu. Vlažné mléko, cukr, sůl, žloutky, máslo, vanilkový cukr, mouku a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Před ukončením hnětení přisypeme ovoce, hrozinky a nastrouhanou pomerančovou kůru. Po ukončení celého programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept