Jednoduchý recept

Pečený pstruh s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 5033

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Kmín celý
100 g Máslo čerstvé
1 kg Pstruh
1 kávová lžička Sůl
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 396kJ
1% Sacharidy 5 g
50% Tuky 38 g
16% Sodík 328 mg
94% Bílkoviny 53 g

Pečený pstruh s česnekem postup přípravy receptu:

1

Pstruhy vykucháme, omyjeme a potřeme šťávou z citronu. Osolíme, okmínujeme a do každého vložíme větší kuličku utřenou z másla a česneku.

2

Obalíme v mouce a vložíme na část rozpuštěného másla do předem vyhřáté trouby.

3

Pstruhy opečeme po obou stranách.

4

Upečené servírujeme na teplé talíře, ozdobíme kolečkem z citronu a plátkem másla.

Poznámka

Jako přílohu podáváme brambory posypané petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept