Jednoduchý recept

Babiččina cibulačka

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 50392

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 špetka Sůl
5 dl Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 209 kcal
Kilojoule 873kJ
4% Sacharidy 15 g
21% Tuky 16 g
35% Sodík 702 mg
6% Bílkoviny 4 g

Babiččina cibulačka postup přípravy receptu:

1

Oloupeme cibule a drobně je pokrájíme. Do rendlíku dáme máslo, na kterém cibuli zpěníme a jakmile se začne zabarvovat dozlatova, přidáme mouku, promícháme a krátce osmažíme.

2

Potom přilijeme vývar, vše důkladně rozkvedláme a pomalu vaříme za občasného promíchání do doby, až se cibule úplně rozvaří.

3

Omáčku dochutíme solí, přecedíme ji a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept