Jednoduchý recept

Pstruh pečený na másle s bramborami a petrželkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 50407

Ingredience

1 kg Brambory
1 polévková lžíce Mouka bezlepková
50 g Máslo čerstvé
1 hrst Petržel - nať
800 g Pstruh
1 l Voda pitná
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 535 kcal
Kilojoule 2 240kJ
9% Sacharidy 32 g
32% Tuky 24 g
17% Sodík 333 mg
86% Bílkoviny 48 g

Pstruh pečený na másle s bramborami a petrželkou postup přípravy receptu:

1

Brambory uvaříme ve slupce doměkka. Petrželku nasekáme nadrobno.

2

Než se brambory uvaří, pstruha propláchneme pod tekoucí vodou a osušeného jej ochutíme solí a obalíme v bezlepkové mouce.

3

Obalenou rybu obložíme v pečící míse plátky z poloviny dávky másla a upečeme v troubě doměkka.

4

Uvařené brambory oloupeme a rozmícháme v nich zbylé máslo, sůl a sekanou petrželku. Pokrm podáváme teplý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept