Kapustičky v bešamelu

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
668 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
50 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
9 g
Cukr
622 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozkrojíme do kříže kapustičky a v osolené vodě povaříme.
  • 2
    Poté slijeme a část necháme stranou.
  • 3
    Uděláme jíšku z másla a mouky, přilijeme mléko. Podle potřeby rozředíme odlitou vodou.
  • 4
    Přimícháme cukr, koření, sůl a vejce.
  • 5
    Do zapékací mísy dáváme střídavě kapustičky a kolečka klobásy. Zalijeme bešamelem, zasypeme sýrem a zbytkem másla.
  • 6
    15 minut zapékáme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.