Pečené hovězí plátky se slaninou

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
37 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na kolečka a slaninu na silnější proužky. Hovězí maso nakrájíme na plátky a před naklepáním plátky obalíme v bezlepkové mouce. Naklepané plátky potom obalíme v rozšlehaném vejci a zprudka maso opečeme na pánvi. Opečené plátky urovnáme do zapékací mísy, obložíme plátky másla a nakrájenou slaninou.
  • 2
    Maso v zapékací míse přikryjeme poklicí nebo alobalem a zapékáme asi hodinu při teplotě 200 °C. Hotové maso servírujeme teplé, s nejrůznějšími přílohami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.