Recept

Grilované jehněčí maso s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 50513

Ingredience

400 g Chřest zelený
800 g Jehněčí maso
3 polévková lžíce Med včelí
50 ml Olej olivový
3 polévková lžíce Omáčka sójová
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 584 kcal
Kilojoule 2 442kJ
5% Sacharidy 18 g
49% Tuky 37 g
0% Sodík 1 mg
44% Bílkoviny 25 g

Grilované jehněčí maso s chřestem postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme prolisovaný česnek, sojovou omáčku a med. Směsí důkladně potřeme plátky masa a dáme do ledničky na hodinu marinovat.

2

Chřest zbavíme dřevnatých konců a potřeme je polovinou oleje. Gril rozehřejeme na střední teplotu a rošt potřeme olejem, aby se nám maso nepřichytávalo.

3

Plátky masa dáme na gril a grilujeme pět minut z každé strany. Plátky masa musí být propečené, avšak zůstat šťavnaté. Chřest grilujeme tři minuty, v průběhu grilování potíráme olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept