Jednoduchý recept

Polévka z černého piva s rýží

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 50570

Ingredience

30 g Cukr moučkový
1,5 l Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
100 g Rýže předvařená (parboiled)
1 špetka Skořice mletá
2 dl Smetana 12% (konzumní)
50 g Sýr Eidam cihla 30%
2 ks Vejce slepičí
0,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 389 kcal
Kilojoule 1 629kJ
12% Sacharidy 45 g
16% Tuky 12 g
2% Sodík 47 mg
22% Bílkoviny 12 g

Polévka z černého piva s rýží postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu dostatečné množství vody a uvaříme v něm rýži.

2

Do hrnce nalijeme pivo, přivedeme ho do varu, vmícháme do něj cukr a skořici, krátce povaříme a odstavíme z ohně. Do horké polévky přimícháme vajíčka, která jsme v hrnku rozšlehali se smetanou a přidáme uvařenou scezenou rýži. Pak ještě vmícháme nastrouhaný sýr a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept