Jednoduchý recept

Omeleta plněná směsí s rybím filé

  • Vietnam
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 50857

Ingredience

Na omelety
80 g Máslo čerstvé
10 ks Vejce slepičí
Na náplň
100 ml Olej rostlinný
3 polévková lžíce Omáčka sójová
70 g Pórek
25 g Solamyl
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Voda pitná
5 polévková lžíce Víno červené
400 g Zelí hlávkové bílé
80 g Žampiony čerstvé
Na filé
200 g Filé rybí
150 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 837kJ
3% Sacharidy 12 g
43% Tuky 32 g
17% Sodík 337 mg
59% Bílkoviny 33 g

Omeleta plněná směsí s rybím filé postup přípravy receptu:

1

Vejce rozšleháme se solí, na másle usmažíme omelety a držíme je na teple.

2

Žampiony, pórek očistíme a nakrájíme nadrobno. Zelí očistíme, zbavíme zvadlých listů, spaříme a nakrájíme na kostičky. Rybí filé uvaříme na páře a rozebereme nadrobno.

3

Víno smícháme s vodou, sójovou omáčkou, solí a solamylem.

4

Směs zeleniny osmažíme, přidáme rybu, chvíli ještě smažíme. Poté zalijeme vinnou směsí a za stálého míchání necháme srazit.

5

Omelety podáváme plněné žampionovou směsí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept