Recept

Agarové kostky se směsí ovoce

  • Japonsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 50879

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Vaječný bílek slepičí
Na agar
8 g Agar
500 ml Voda pitná
Na pyré
60 g Ananas
0,5 polévková lžíce Citronová kůra
200 g Cukr krupice
60 g Jahody zahradní
60 g Maliny
60 g Pomeranče

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 967kJ
16% Sacharidy 57 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 42 mg
5% Bílkoviny 3 g

Agarové kostky se směsí ovoce postup přípravy receptu:

1

Do studené vody na půl hodiny namočíme agar. Všechno ovoce očistíme a nakrájíme nadrobno, citronovou kůru nastrouháme. Bílky ušleháme do pevné pěny.

2

V rendlíku ovoce s citronovou kůrou a cukrem rozvaříme na pyré. Ohřátý agar (nevaříme) vmícháme do ovocného pyré, přimícháme citronovou šťávu a ušlehané bílky. Hotovou směs vlijeme do příhodné nádoby a necháme řádně ztuhnout. Poté ovoce v agaru vyklopíme na mísu a krájíme na kostky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept