Recept

Švýcarské rybí řízky

  • Švýcarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 50890

Ingredience

1 ks Cibule
30 ml Citronová šťáva
10 g Jablka
20 g Máslo čerstvé
800 g Okoun - filety
3 dl Olej slunečnicový
4 g Pepř černý mletý
100 g Strouhanka
80 g Sýr Eidam cihla 40%
8 g Sůl
2 ks Vaječný bílek slepičí
50 g Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 128kJ
5% Sacharidy 19 g
35% Tuky 26 g
49% Sodík 980 mg
90% Bílkoviny 51 g

Švýcarské rybí řízky postup přípravy receptu:

1

Plátky z okouna osušíme, nasolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou, rozložíme na tác a necháme 10 minut odpočinout. Zatím oloupeme jablka, zbavíme jádřinců a nakrájíme na plátky. Na másle zpěníme cibuli nadrobno, přidáme plátky jablek a šunku na kostičky a na mírném ohni necháme podusit. Uleželé rybí plátky namáčíme do ušlehaného bílku, obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji dozlatova. Do dušených jablek vmícháme nastrouhaný sýr a na každou porci osmažené ryby navršíme vzniklou směs.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept