Jednoduchý recept

Polévka Cultivateur

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 115 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 95 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 50991

Ingredience

120 g Celer bulvový
250 g Houby čerstvé
200 ml Mléko plnotučné
120 g Mrkev kořen
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
120 g Petržel kořen
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
1300 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 852kJ
3% Sacharidy 9 g
80% Tuky 60 g
52% Sodík 1 g
24% Bílkoviny 13 g

Polévka Cultivateur postup přípravy receptu:

1

Celer, mrkev a petržel oloupeme a nakrájíme nadrobno. Houby dobře očistíme a nakrájíme na plátky.

2

V hrnci rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme zeleninu s houbami, krátce zasmahneme a zalijeme vývarem. Osolíme, opepříme, přivedeme k varu, potom plamen stáhneme a na mírném ohni vaříme hodinu a půl.

3

Nakonec polévku zjemníme mlékem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept