Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51066
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 stroužek Česnek
200 g Chléb toastový
20 ml Griotka
60 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 g Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
3 g Pepř černý mletý
6 g Sůl
600 g Sýr Moravský bochník 45%
2 ks Vejce slepičí
50 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 534 kcal
Kilojoule 2 233kJ
8% Sacharidy 29 g
40% Tuky 30 g
31% Sodík 619 mg
58% Bílkoviny 33 g

Sýrové koblihy Vinzel postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme nastrouhaný sýr, mouku, vejce, prolisovaný česnek, sůl, pepř a muškátový oříšek, zalijeme vínem a třešňovicí a vypracujeme do hladkého těsta. Z toastového chleba vykrájíme kolečka o průměru 8 cm, na ně navršíme sýrovou směs a osmažíme v dostatečném množství oleje jako koblihy dozlatova.

2

Necháme na sítu okapat a horké podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept