Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (89%)
ID receptu: 51098

Ingredience

2 polévková lžíce Ocet vinný
10 polévková lžíce Olej olivový
3 ks Paprika zelená
3 ks Paprika červená
1 špetka Sůl
50 g Tymián čerstvý
6 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 168 kcal
Kilojoule 703kJ
3% Sacharidy 11 g
18% Tuky 14 g
3% Sodík 64 mg
4% Bílkoviny 2 g

Paprika opečená postup přípravy receptu:

1

Omyjeme papriky, rozkrojíme je na čtvrtiny a odstraníme z nich bílé žebroví a semínka. Na pánvi si rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje a papriky na něm 10 minut opékáme. Slupkou je necháváme dospodu na pánvi. Pak je vyndáme a sloupneme slupku.

2

Na tenké lupínky si pokrájíme oloupaný česnek. Olivový olej promícháme s octem, směs vlijeme na pánev a prohřejeme. Přihodíme oloupané papriky společně s česnekovými lupínky a přidáme nadrobno nasekaný tymián. Opečeme papriky doměkka, pak je ještě osolíme a ve směsi marinujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept