Jednoduchý recept

Polévka z kůzlete

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51173

Ingredience

180 g Bulgur
1,5 kg Kůzlečí maso
80 ml Olej olivový
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 370 kcal
Kilojoule 1 547kJ
5% Sacharidy 17 g
19% Tuky 15 g
13% Sodík 265 mg
74% Bílkoviny 41 g

Polévka z kůzlete postup přípravy receptu:

1

Očištěné a opláchnuté maso ze všech stran osmažíme na oleji. Poté zalijeme polovinou vody a pomalu vaříme, během varu sbíráme pěnu. Když je maso poloměkké, přilijeme zbylou vodu, vmícháme bulgur, sůl a polévku dovaříme až do zhoustnutí. Před podáváním polévku opepříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept