Recept

Losos s kečupem a smetanovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 5118

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 polévková lžíce Kečup
600 g Losos - filety
50 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl
250 ml Voda pitná
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 579kJ
1% Sacharidy 4 g
34% Tuky 25 g
8% Sodík 162 mg
57% Bílkoviny 32 g

Losos s kečupem a smetanovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Omáčku připravíme tak, že zpěníme oloupanou a nakrájenou cibuli na troše oleje, přidáme česnek a nasekanou petrželku. Zalijeme kečupem a podlijeme trochou vody, 10 minut povaříme.

2

Filety okořeníme a zprudka osmahneme po obou stranách na zbylém oleji. Omáčku zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a je-li třeba, přidáme jíšku.

3

Povaříme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept