Recept

Dušené fazolky s rajčaty a česnekem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 51195

Ingredience

80 g Cibule
1 kg Fazolové lusky zelené
80 ml Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel - nať
50 g Pyré rajčatové
200 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl
400 ml Vývar zeleninový
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 340 kcal
Kilojoule 1 424kJ
9% Sacharidy 31 g
31% Tuky 23 g
34% Sodík 680 mg
14% Bílkoviny 8 g

Dušené fazolky s rajčaty a česnekem postup přípravy receptu:

1

Očištěné fazolky překrájíme, opláchneme a necháme okapat. Česnek a cibuli nakrájíme nadrobno, petrželovou nať nasekáme najemno. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

2

Na oleji zpěníme cibuli s česnekem, přimícháme fazolky a dusíme. Když jsou fazolky poloměkké, vmícháme rajčata, pyré, sůl, posekanou petrželovou nať a vývar. Za občasného míchání dusíme, až jsou fazolky měkké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept