Recept

Hovězí maso dušené s cuketou a olivami

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 92 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 51200

Ingredience

100 g Cibule
1 kg Cuketa
1,2 kg Hovězí maso zadní
80 ml Olej olivový
120 g Olivy černé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
150 g Rajčata
1 špetka Skořice mletá
1 kávová lžička Sůl
1,5 l Voda pitná
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 648 kcal
Kilojoule 2 710kJ
4% Sacharidy 15 g
49% Tuky 37 g
32% Sodík 649 mg
122% Bílkoviny 69 g

Hovězí maso dušené s cuketou a olivami postup přípravy receptu:

1

Hovězí maso nakrájíme na kostky, vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka. Měkké maso vyjmeme, vývar dáme stranou. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno, očištěnou cuketu nakrájíme na kostičky, olivy rozpůlíme, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky.

2

Uvařené maso osmažíme na oleji s cibulí a česnekem, vmícháme cuketu, olivy a rajčata, ochutíme skořicí, solí a pepřem. K směsi přilijeme 800 ml vývaru z masa a na mírném plameni dusíme zhruba deset minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept