Recept

Jehněčí maso se salátem a koprem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 87 minut
Doba přípravy: 12 minut
Doba vaření: 75 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 51201

Ingredience

200 g Cibulka jarní
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1,2 kg Jehněčí maso
3 polévková lžíce Kopr čerstvý
80 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
400 g Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

43% Kalorie 852 kcal
Kilojoule 3 563kJ
2% Sacharidy 7 g
79% Tuky 59 g
13% Sodík 260 mg
69% Bílkoviny 39 g

Jehněčí maso se salátem a koprem postup přípravy receptu:

1

Jehněčí maso rozkrájíme na plátky, vložíme do vroucí vody a uvaříme, až je maso téměř měkké. Uvařené maso vyjmeme z vývaru, vývar odložíme. Cibulky nakrájíme nadrobno, salát opereme, rozebereme na listy a natrháme na kousky. Kopr nasekáme nadrobno. Vejce rozšleháme s citronovou šťávou.

2

Na oleji osmažíme uvařené maso z obou stran, přimícháme cibulky a chvilku smažíme. K masu poté přimícháme salát, kopr, pepř, sůl, zalijeme 600 ml vývaru a dusíme, až je maso měkké. Na závěr k masu zašleháme vejce.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept