Recept

Ančovičky pečené na česneku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (36%)
ID receptu: 51255

Ingredience

1 kg Ančovička - filety
50 ml Citronová šťáva
80 ml Olej olivový
1 kávová lžička Oregano sušené
80 ml Ouzo - Metaxa Brandy
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 596 kcal
Kilojoule 2 495kJ
3% Sacharidy 12 g
43% Tuky 32 g
27% Sodík 545 mg
91% Bílkoviny 51 g

Ančovičky pečené na česneku postup přípravy receptu:

1

Česnek nakrájíme najemno, ančovičky osolíme a opepříme.

2

Ančovičky narovnáme do teflonového pekáče, zakapeme olejem, citronovou šťávou a ouzem. Posypeme česnekem, oreganem a v troubě předehřáté na 190°C pečeme zhruba půl hodiny.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept