Jednoduchý recept

Cibulka sterilovaná ve sladkokyselém nálevu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 51259

Ingredience

3 ks Bobkový list
500 g Cibule
20 g Cukr krystal
1 kávová lžička Hořčičné semínko
7,5 dl Ocet kvasný lihový
30 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 83 kcal
Kilojoule 347kJ
3% Sacharidy 12 g
1% Tuky 1 g
97% Sodík 2 g
2% Bílkoviny 1 g

Cibulka sterilovaná ve sladkokyselém nálevu postup přípravy receptu:

1

Malou cibulku očistíme, omyjeme a rozdělíme do sklenic. Proložíme bobkovým listem.

2

Na nálev smícháme vodu s octem, přidáme sůl, cukr, hořčičné semínko a převaříme. Po vychladnutí nálevem zalijeme cibulku.

3

Sklenice důkladně zavíčkujeme a urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce. Sterilujeme po dobu 25 minut při teplotě 80 °C nebo 5 minut od bodu varu. Po vychladnutí vyjmeme a uchováme v temné a studené místnosti.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept